Takk for at du stikker innom bloggen min, og kanskje blir inspirert av det jeg lager.
Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar. :)

fredag 31. august 2007

Endelig konkurransetid! :D

Har manglet litt kreativitet i det siste, men det blir det nok en ordning på nå. Nå er det nemlig start opp to store scrappekonkurranser på nett, 7-kamp hos Papirgleder, og Casino Royale/Texas Scrap'em hos Minneriket. Jeg er med på begge, og er spent på hvor lenge jeg greier meg i disse to. Det er utrolig flinke folk med i begge, så det blir spennende å se...

Under er mitt første bidrag til 7-kampen. Vi skulle scrappe en favorittfilm, bok, forfatter etc.

Jeg valgte Ringenes Herre, som jeg synes er noen kjempebra filmer. Bildene fant jeg på nett, og jeg hadde det kjempegøy med å lage denne!


LO'en til den andre konkurransen skal jeg legge ut når den blir lagt ut på Minneriket.


Litt kreativ har jeg jo vært. Jeg tok en hel del bilder på Døgnvillfestivalen forrige helg, og fant ut at jeg nesten måtte ha et eget album til alle disse. Så jeg lagde et, av papp og med Bind-it-All. (Suveren maskin! Anbefales!!!!!!) Dekorerte alle sidene- fikk brukt opp en del "umulige" mønsterark- og limte inn bilder og stæsj. Hver artist fikk en side, og så var det et par sider med andre bilder. Har og limt inn 6x6 plastlommer på alle sidene. Der har jeg lagt avisutklipp, ekstra bilder og diverse. Ble ganske så fornøyd med resultatet... ;)

3 kommentarer:

Ania sa...

Så stilig det må være å lage dine egne proffe minialbum sånn da :) Lykke til i konkene...har store planer om å prøve få med meg begge....om tiden strekker seg til....=)

Kathrine sa...

Lykke til i konkurransene!
Jeg er også med på all in og snuser litt på den 7-kampen også. Veldig greit når det ikke er så korte frister. Flott album og LO!

Jill sa...

Kjempefin Ringenes HerreLO!
Lykke til i konkuransene!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...