Takk for at du stikker innom bloggen min, og kanskje blir inspirert av det jeg lager.
Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar. :)

fredag 21. september 2007

Kreativiteten blomstrer...

Noen av de siste layoutene jeg har laget. Noen er laget til utfordringer, og andre er bare fri scrappeglede... Har i hvert fall storkost meg med å lage dem....Kreativiteten min er litt på oppgang for tiden.


Har faktisk begynt med julegaver (er jo bare litt over tre måneder til jul... ;D), og har begynt å lage fødselsdagbøker. Synes det er kjempegøy!!!

De to bakerste er faktisk "resirkulerte" Nemi-planleggere, sånne som har dag for dag-ark.Har dekorert dem og beholdt måneds skillearkene, og laget nye ark hvor jeg har printet måned og linjer for å skrive på.Den foran har jeg laget alt på, bortsett fra ringene som holder den sammen.Holder på med to bøker til, de blir litt mindre. Dette er helt greie julegaver, synes jeg, som forhåpentligvis vil bli brukt.
Fikk pakke fra Brits verden i dag. Alltid så morsomt med pakker i posten, synes jeg... ;DDet var to bazill album i 6x12, stående og liggende, og tilhørende ekstra plastlommer. Tenkte jeg skulle bruke det liggende til feriebildene, så er de samlet på et sted.


Må jo også si at etter en uke i Top Designer på Bad Girls, var det over for meg der også. er visst ikke noen konkurransescrapper... Men, men. Jeg scrapper jo egentlig kun for min egen del, så who cares? Men lykke til videre til de som er igjen ( og spesielt Kathrine; heier på deg!!!;D)


Ha en fin helg, alle sammen!


3 kommentarer:

Lene S sa...

Å så mye fint å se på hos deg i dag! Kult å se at du bobler over av kreativitet. Gleder meg til å stikke innom igjen ;o)

Kathrine sa...

Så masse flott du har laget! Også så effektiv med julegaver allerede! Jeg har begynt å tenke i de baner, men slett ikke fått gjort noe med det.

Jeg er litt ambivalent til konkurransescrapping jeg, og syns det virker som du takler det helt på den rette måten - scrappe må man gjøre mest for å kose seg.

Jill sa...

Så mye fint du har laget!!!
Imponerende at du tenker på jul allerede.....
jeg burde nok lært litt av deg der.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...