Takk for at du stikker innom bloggen min, og kanskje blir inspirert av det jeg lager.
Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar. :)

søndag 4. januar 2009

Godt nyttår... :D

Godt og godt... Vel, siden nyttårsaften har Silje, Niklas og jeg vært syke, i varierende form. Silje har hatt feber, Niklas har kastet opp og jeg har hatt MYE feber! Så det nye aret for oss har til nå vært et "sykt" år... Forhåpentligvis begynner det vel å rette på seg nå. Ungene er i bedre form, og jeg har visst ikke så mye feber i dag, så det er jo lov å håpe at man snart er frisk igjen.
Fikk stort og flott scrappekit fra Bad Girls, så scrapplysten ligger og gnager i meg. Men etter ei uke på sofaen med feber, er det lite jeg orker, egentlig...

Denne LOeb laget jeg til Gro's siste månedsutfordring på Papirgleder. Vi skal lage en LO om hva som gav oss julestemning, og jeg har brukt bilder av julelys (synes det er så fint med alle lysene folk pynter med), Niklas( forventningsfulle barn), julepynt (fred og ro når alt er ferdigpyntet) og en marsipangris (min favorittjulesang, Driving home for Christmas, var jo med i en marsipanreklame...)
Så godt nyttår til alle, håper året deres til nå har vært bedre enn mitt.

2 kommentarer:

Jannhild sa...

Hei på deg!
Først vil jeg si, TUSEN TAKK for kjempeflott julekort (juledorullkort). Kjempekoselig!!
Og så må jeg si, GOD GOD GOD, MASSE GOD BEDRING til dere!! Håper dere er over det!! Jo takk vi har hatt det vi også...i romjula låg vi nede for telling en etter en...

Kjempekoselig side du har laget til Gro sin utfordring!! Herlig!!

Klem og god natt :)

Kari sa...

Godt nytt år!!
Ser dere har vært syke dere også. Ikke morro i det hele tatt! Vi var nede for telling hele familien i forrige uke med omgangssyke.... urk!!
Så herlig side du har laget til Gro`s utfordring! koselig! ♥

ha en koselig kveld!
Klem fra kari
ja,- også har jeg en liten overraskelse til deg hos meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...