Takk for at du stikker innom bloggen min, og kanskje blir inspirert av det jeg lager.
Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar. :)

fredag 24. desember 2010

Dagen før dagen... :)

... og endelig er det julaften. Vel,i teorien skal jeg vel sove noen timer først, men klokka er passert midnatt, så da er det vel jul nå da? :)
Vi har gjort litt av hvert denne uka også.
Her har ungene vært med pappaen sin og hentet juletre. Faktisk et ganske så fint tre, selv om det er litt lukt av det, noe vi mistenker en katt for å stå bak. Får se hvor ille det evt blir...
Også var vi i Tromsø på søndag, på kino og så Julenatt i Blåfjell. Vi så den faktisk i fjor også, men den er så koselig at den ser vi gjerne flere ganger. :)
Vi var også innom biblioteket og så på Tromsø's første pepperkakeby. Masse imponerende byggverk der! Og til neste år satser de på en enda større by.Domkirken i Tromsø, i blåtimen...

Niklas var på kontroll med øynene og da fikk vi beskjed om at han ser dårligere på det ene øyet. Dermed så må han bruke lapp over det øyet han ser best på et par timer om dagen, for å trene opp øyet som ser dårligst. Rene sjørøveren... :)

Vi tenner fire lys i adventsstaken...


Klassen til Silje hadde forestilling for foreldre og søsken, og de hadde dramatisert Julekveldsvisa. Flinke unger, alle sammen.
Silje med engelen hun hadde laget av en gamel bok, den var skikkelig fin! Mor var imponert... :)

Vi arrangerte juletrefest i barnehagen, og jeg fikk i jobb å fylle 50 nisseposer... Ugh!

Og jammen dukka ikke nissen opp på juletrefesten. Her får Silje pakken sin fra nissen.
Ungene har hvert sitt lille juletre på rommene sine. Her har Niklas vært og lagt en pakke han hadde fått på mandagen under treet sitt, der skulle den ligge, mente han. :)

Niklas i full sving med å vaske gulvene hos mor og far...


... før han hjelper mor ed å pynte juletreet. :)Selvsagt måtte vi pynte tre her hjemme også. Stolt Niklas ved siden av treet vårt i morres...


... før vi dro på kirkegården og tente lys der...

Ungene fikk legge noen av pakkene under juletreet mens jeg var på jobb i kveld. Det var stor stas! :) Og nå er det enda flere pakker under der, gleder meg til å se ungene i morgen.


Måtte pynte ei marsipankake etter jobb, og slik ser den ut. Ferdig pyntet med marsipangriser og -hjerter og -trær. :)

Juletreet vårt med alle pakkene.

Så nå er pakkene på plass, strømpene er fyllt, kake er laget, mat er kjøpt, pinnekjøtt ligger i vann... Nå tror jeg faktisk det er natta for meg...

Ha en fantastisk flott julefeiring, alle som en!

Stor juleklem fra meg! :)

1 kommentar:

Pauline sa...

Riktig god jul til deg og dine, og godt nytt år!!

Koselig juletre, og mange fine bilder du kan scrappe i romjula..??.. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...