Takk for at du stikker innom bloggen min, og kanskje blir inspirert av det jeg lager.
Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar. :)

torsdag 27. mars 2008

Hyggelig hilsen...:DDa jeg sjekket bloggen i dag, hadde jeg fått en kommentar fra Lene S. Hun ba meg stikke innom bloggen hennes, og hun hadde gitt meg en award! Så koselig!:D"Awarded parties must nominate five people who have not received the award.The blogs that receive the award must serve some purpose. Awarded parties must post the award banner on their site. The banner must remain linked to the above linked site."


Dette sto i vilkårene, og så var det jo opp til meg å gi den videre, da.


Marie (aka Banglamarie) må jo bare få en slik. Hun er en av de mest kreative personene jeg vet om, og finner på utrolig masse flott. Bloggen hennes er et oppkomme av morsomme ideer, og som designer hos Papirgleder inspirerer hun mange!:D Håper virkelig å få treffe henne IRL en gang.

Vibeche ble jeg "kjent" med inne på Papirgleder, og senere "truffet" på henne på Minneriket. Hun virker som en sprudlende og smilende jente, som har en herlig stil når hun scrapper. Hun er en racer på 6x12 formatet, og den som gjorde at jeg begynte å scrappe det formatet.:D

Enda en flott dame jeg har blitt kjent med inne på Papirgleder (flott forum, egentlig), er Berit. Kjempedyktig scrapper, og bare helt rå når det gjelder å lage kort! Henne skulle jeg gjerne vært på kortkurs med.;)

Christine (aka Xstine) "traff" jeg på Minnerikets sider. Hun har den herligste stilen jeg har sett på lenge innen scrapping, og lager så mye flott! Hun er en stor inspirasjonskilde, og man blir i skikkelig godt humør av å se alt det fargerike og flotte hun lager.

Ellen er en kreativ dame jeg traff gjennom Minnopol på Minneriket, siden vi er på samme lag der. Kjempeflink, lager så flotte sider! Det er så morsomt å la seg inspirere av det hun lager. Kjempetrivelig jente, som jeg er glad for å ha "truffet".

Det var mine fem damer. Har ikke truffet noen av dem IRL, men håper virkelig å få gjort noe med det en gang.:D Kunne gitt denne til MANGE andre også, men det kunne være bare fem, så da...

Vel, ha en fin dag!:D

3 kommentarer:

Ellen sa...

Tusen takk for award!!:o) Og for et stilig minialbum du har laga! Tenker stadig på å lage sånt, men det blir liksom aldri... Bin-it-all her jeg og greier, men...
Ha ei strålende helg der oppe!

Berit sa...

Heisan!
Tusen takk for awards og koselig ord!
Minialbum ja - det er gøy ;)

Ha en fin helg!
KLEM

Vibeche sa...

Tusen takk for koselig ord og for award. Varmer godt :)
Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...