Takk for at du stikker innom bloggen min, og kanskje blir inspirert av det jeg lager.
Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar. :)

onsdag 29. juli 2009

Tilbake på jobb......

Der var ferien over for denne gang, og det er tilbake på jobb og i barnehage. Silje har en uke igjen med ferie, sfo starter ikke opp før neste uke.
Vi har hatt en kjempeflott ferie. Med ganske mye bilkjøring, en del bading, lek, is og moro. Vi hadde faktisk ganske så bra vær mesteparten av ferien også. Men det beste været har vi hatt etter at vi kom hjem, utrolig nok. Over 20 grader hver dag, og lite vind. Vi nordlenninger er i\jo ikke vant til SÅ mye varme på en gang over så lang tid, så jeg har vært nokså varm de de første dagene på jobb etter ferien. Men vi klager ikke.
I dag er det overskyet og lett regn, og det føles egentlig litt bra. Det er jo fortsatt over 15 grader ute, så kaldt er det ikke. Men regnet spolerte planene mine om å male ute, så istedet så rydder jeg og ordner inne.
Tilbake til ferien. Vi kjørte sørover Norge først, til svigerbror med fam på Gardermoen. Var der en uke, med innlagte besøk på Tusenfryd og i Sommarland i Bø, og satte kursen mot Sverige. Var noen dager i Umeå og bare slappa av, nøt sol og varme. Etter det ble det stopp i Luleå, hvor vi egentlig bare skulle en snartur innom min søster med fam som var der, men værmeldinga var så bra at vi ble der også i tre dager... :D

På hjemveien kjørte vi om Happaranda, mor skulle på Ikea... ;)
Mannen var ikke særlig happy for det, men snille mannen sa ikke et ord om at han måtte stoppe og være med inn dit. Så da ble det ny fin bokhylle til stua. Skal tømme den gamle i dag, og orden så fint i den nye. Blir så bra, så.:D

Finværet her hjemme har jo gjort det mulig for ungene å bade i sjø og elv, noe som ikke er vanlig kost for dem her nord. Vi dro til svigers da vi kom hjem, og ungene storkoste seg sammen med søskenbarna sine, med å bade, ro, spille badminton og bare ha det gøy.Flott ferie, bare synd det er et år til neste gang. Jeg er glad jeg har en England tur under planlegging i oktober, så har jeg den å glede meg til.
Ha en flott uke videre!:D


4 kommentarer:

Carrin sa...

Blei bokhylle på oss også fra Ikea. Faktisk 6 stk for å være ærlig *flau*
Må melde meg inn i enda flere bokklubber for i det hele tatt ha sjangs å fylle de opp...
Er det billig så er det billig!

Jannhild sa...

Hei på deg :)
For noen flotte feriebilder!! Ser utsom dere har hatt en flott ferie!!
Kos dere med fineværet, skulle iallefall være bedre hos dere i nord, enn hos oss i sør...

Klem fra Jannhild

Line A sa...

Høres ut som en flott ferie.. :)
Ble en Haparandatur på meg også for et par uker siden.. :D

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Ser ut som dere har hatt en herlig ferie :)
Flotte bilder og jeg gleder meg til å se feriebildene dine scrappet :)
Kos deg videre,
klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...