Takk for at du stikker innom bloggen min, og kanskje blir inspirert av det jeg lager.
Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar. :)

onsdag 25. juni 2008

Bryllupsdag og tur til København!:D

Jeg endte opp i København forrige helg! Aksel greide å holde det hemmelig til vi var på Gardemoen, og det synes jeg er ganske imponerende...;)
Så vi var i København fra fredag til søndag, og feiret 5 års bryllupsdag på lørdagen. Kjempeflott helg, og København var en utrolig flott by!

Det var jo begrenset hvor mye vi rakk å se siden vi bare hadde lørdagen å gjøre det på, men vi fikk nå sett litt. Vi var en tur innom Tivoli, vandret langs kaien i Nyhavn (der likte jeg meg kjempegodt, det var så koselig!), spiste på Hard Rock Cafe, tok en tur med båt i kanalene, var en tur innom Museum Erotica (seriøst SÆRT museum!!!), gikk på oss litt gnagsår og hadde rett og slett en kjempefin helg! København anbefales på det varmeste!

Utsikt over en del av København, tatt fra baren på hotellet vårt, i 25.etasje... Høyt? Åja....
Nyhavn, kjempekoselig gate med masse fortausrestauranter og puber. Vi var der på kvelden også, og hørte på en kjempeflink trubadur som spilte på en av pubene.
En pust i bakken...
En severdighet, midt i gata! Soldater (tror jeg da) kom plutselig marsjerende! Tror de hadde det varmt i de hattene...
Den Lille Havfrue
En av karusellene på Tivoli. Vi tok ikke denne...
Aksel tok denne, derimot. En karusell hvor de ble "skutt" opp, noe ala Spaceshot i Tusenfryd. Jeg tok IKKE denne! Snev av høydeskrekk...
Hard Rock Cafe i København
Vi skal spise på Hard Rock, og tok en drink mens vi ventet på bordet vårt. Det var rimelig fullt der.

Kveldstemning i København. Litt merkelig når det er mørkt på kvelden om sommeren, jeg er jo vant til at det skal være lyst da. Men det gjorde ingenting. Så alt i alt hadde vi en utrolig fin helg! Må gjentas en gang tror jeg nok... :D

2 kommentarer:

Anne-Britt sa...

Ja København er en herlig by. Ser ut som dere koste dere. Så kjekt å bli overrasket slik. Vi hadde bryllupsdag 20 juni:) Og tenk å bo i 25 etasje da:)

Lillnea sa...

Ser ut som om ni hade en jättemysig helg :) Jag bor precis på andra sidan Öresundsbron men det blir ändå inte ofta jag besöker Köpenhamn. Får nog bli en sväng dit i sommar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...