Takk for at du stikker innom bloggen min, og kanskje blir inspirert av det jeg lager.
Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar. :)

mandag 16. juni 2008

ScrappeMania, Pencil Lines... og litt til... ;)

Denne LOen er laget til {scRAPP}#1 hos ScrappeMania, hvor vi skulle lifte en LO. Likte oppsettet på denne veldig godt, så det har jeg brukt på min layout. Min lille sønn fortviler over at han ikke får til å spille på DS'en til søskenbarnet... Ikke de beste bildene, men jeg syntes de var SÅ sjarmerende at de måtte scrappes!
Another layout made after a sketch from Pencil Lines. This time it's sketch #89, and guest designer this week is Yukari Takanashi. The picture is of me, playing with our cat. It looks like the cat don't want to play with me, though... ;)
Og så det andre...
Jeg er blitt tagget av Kari, og skal gjøre følgende:
The rules are like this:"Pick up the nearest book, -open on page 123-find the fifth sentence, -post the next three sentences......-Tag five people,and acknowledge who tagged you"

Ok, så tar jeg nærmeste bok, som er Boken om digital fotografering av Scott Kelby, åpner på side 123, og her er de tre setningene:
"Dermed er du klar til å ta portretter der personen ikke myser og hvor lyset er mykt og behagelig. Bildene ovenfor viser tydelig hvilke fordeler som dette byr på. Bildet til venstre er tatt i direkte sollys, mens bildet til høyre, av den samme personen i samme positur, ble tatt noen minutter senere i åpen skygge bare 8-10 meter unna."
Og siden jeg vet det er mange "tagginger" som går rundt på nettet, og jeg ikke vet hvem som er blitt tagget, så sier jeg bare at de som ikke er blitt det til nå, feel free to join in!:D

Litt annet også... på lørdag feirer vi fem års bryllupsdag (jippi), og i den anledning har jeg sagt til mannen min at han får finne på noe vi kan gjøre, bare vi to. Så nå har jeg fått beskjed om å komme på flyplassen på fredag halv tre, flyet går fire, ta med pass, og vi trenger ikke mye bagasje. Tror dere jeg kommer til å gruble mye denne uka?!?!
Ha en flott uke, alle sammen!

5 kommentarer:

Carrin sa...

Pssst; tramplina er på plass nå! Takk for tips! Gutta kjørte til byen idag å henta den!!

Kristina sa...

Kjempeflott layout! Takk for at du deltar. =)

~Kristina~

Trine {Triurine} sa...

Flott lo! artige bilder alså! hihi!
moro du er med på utfordringen vår!

suebaru sa...

Love your version of the Pencil Lines sketch!Thanks for sharing :)

Lisbet sa...

Awake in the night and cannot sleep. Decided to get some inspiration for the week so I began to jump around on blogs to see if my eye can catch some new ways. I´m really happy that I came across your blog and I have stayed much longer then I should at your place. Thanks a million for all the inspiration.


www.digiscrapp.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...