Takk for at du stikker innom bloggen min, og kanskje blir inspirert av det jeg lager.
Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar. :)

torsdag 4. november 2010

Litt av hvert... egentlig... :)

Må innrømme at det er lenge siden jeg har vært så sløv å oppdatere bloggen min som jeg har vært i det siste. Mye av grunnen er nok at jeg ikke har scrappet stort, og føler da at jeg ikke har så mye å legge ut. Men, men. Håper jo å endre på det i disse førjulstider. Satser på å greie å blogge hver dag i adventen, sånn som i fjor. Var jo egentlig ganske morsomt. :)
Bildet under er fra Halloween forrige helg. Silje og to venninner var og gikk her i nabolaget. Alle tre hadde kledt seg ut, og de hadde det kjempegøy. Silje var som dere ser en smådjevel, med rødt hår og ansikt. Men er glad det er over for i år, egentlig.

I ettermiddag/kveld var vi på avslutning for fotball for i år, der alle ungene fikk pokaler og gode greier. Her er Silje med sin pokal. Hun begynner faktisk å få en del pokaler nå, tror nesten vi må ordne en større hylle til dem snart. ;) Flinke jenta vår!
Og nå er billettsalget til denne filmen startet! Harry Potter and the Deathly Hallows-part 1.
Tror nok jeg må se den, ja. Gleder meg virkelig til det! :) Og er utrolig spent på hvor mye de har greid å få med i filmen fra boka. Bare så synd at man må vente helt til sommeren for å få sett siste filmen... Ja, ja, så har man jo noe å glede seg til da også. :)

I morgen skal jeg til byen, og klippe meg! En ganske sårt tiltrengt hårklipp, vil jeg si. Og enda mer nødvendig hårfarging... Har så mye ettervekst at huff! Gleder meg til det også. Også skal jeg så smått shoppe litt julegaver, og kjøpe meg ny jakke, Bergans dunjakke! Det skal bli godt, har ikke ordentlig vinterjakke.

Anyway, nå skal jeg gå opp og sette meg foran tv'en (holder på å se meg gjennom Friends-serien), og baer kose meg med å fargelegge stempeltrykk. Hvem vet, kanskje det blir noen julekort ut av det til slutt?

Ha en fin kveld! :)

3 kommentarer:

hanne sa...

Du har i alle fall vært flittig til å kommentere! Takker for hyggelige tilbakemeldinger på min blogg! Artig med Halloween - men også glad det er over! Koselig å fargelegge stempeltrykk!

Ellen Karin sa...

Hehe...Må si Silje var en søt liten smådjevel. ;)

Annette Thygesen sa...

Jeg sier som Hanne, du er flittig til å kommentere. Tusen takk for de koselige ordene som ligger på bloggen min de gangene jeg tar meg tid til å oppdatere.

Krysser fingrene for at scrappelysta skal blomstre opp på din kant. Det går jo ofte i rykk og napp for de fleste av oss.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...