Takk for at du stikker innom bloggen min, og kanskje blir inspirert av det jeg lager.
Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar. :)

tirsdag 15. desember 2009

15.desember

Det har begynt å snø litt i dag. Ikke sånn kjempemasse, men akkurat nok til at det gir litt julestemning. På torsdag derimot, er det meldt storm, så da blir det vel snø så det holder...
En litt trøtt Niklas åpner kalenderen sin i dag morres. :)
Vi var på konsert med kulturskolen i ettermiddag. Jeg ble storimponert! Så mange fantastisk flinke unger vi har her! Og all ære til de flinke lærerne de har der! :) Flott med et alternativ til fotball... ;)

Papirloftet-kalenderen i dag var en pakke med journaling cards fra maya road. Nice!!!
Og i Carrin kalenderen var det en distress ink stempelpute! Stilig...
Nå er det Grey's anatomy, og julegavepakking. Må pakke inn gaven til Aksel mens han er opptatt med å være på jobb og brøyte veier... ;)

3 kommentarer:

Gladie sa...

De journaling cardsa var lekre! Her går rykter om minus 10 til uka - det er kaldt! Tilfeldigvis nevnte jeg ordet bil og kulde i samme setning, og da var det en av gutta på jobb som nevnte ordet kjølevæske.. Hæ? LOL, jeg har skifta spylevæeske noen ganger, men det var visst ikke det ;) Skålande tomt, viste det seg, så der sparte jeg nok ei sprukken motorblokk (sier de som har greie på det). De er no kjekke å ha avogtil de mannfolka, selv om de bare er til låns et par timer for dag. Får håper dere får minimalt med snø så du får ha mannen din iheimen litt lengre :)

Ania sa...

Haha herlig bilde av den trøtte guttungen din :D

Pia sa...

Herlig bilde av en ivrig men trøtt gutt! Kulturskole er flotte greier, ja, er veldig fornøyd med det tilbudet her også. Ha en fin kveld!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...