Takk for at du stikker innom bloggen min, og kanskje blir inspirert av det jeg lager.
Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar. :)

torsdag 3. desember 2009

3.desember

Dagene flyr, 3.desember "allerede"... :)
I ettermiddag har jeg faktisk vasket resten av kjøkkenskapene, så da trenger jeg ikke å gjøre det på mandag! Jippi, en hel formiddag hvor jeg kan scrappe og kose meg!
Hvis jeg ikke blir syk, da... Det er så mye snakk om influensa, og vaksiner, og omgangssyke, at jeg blir en smule hypokonder... Men jeg vil ikke gå å vente på å bli syk, man kan jo bli syk av mindre... Nok sykdomsprat!
Bildet under er tatt fra verandaen, syntes det var så fint med lysene i mørket. :)
Kalenderene i dag: Carrin-kalenderen inneholdt tags/kort med div ord på. Spennende... ;)
Papirloftet kalenderen inneholdt et spinnerkort. Også veldig spennende, blir morsomt å bruke.
Det får holde for i dag. Nå skal jeg ile opp og se True Blood, ukas høydepunkt på tv. Jeg er hekta på den serien, må bare innrømme det. Og jeg tror ikke jeg er den eneste... ;)
Ha en flott kveld!


1 kommentar:

Gladie sa...

Masse spennede i adv.kalendrene dine i dag, det spinnerkortet såg artig ut ;) Flott kveldsstemning :) Og du - legene her i byn sier at man bør vaksinere seg nå før det kommer en sintere variant. Jeg tok vaksina nå mens jeg går på Tamiflu og har ikke merka noe som helst ubehag. Det står i pakn.vedlegget at Tamiflu ikke ødelegger virkningen av vaksina. Vet ikke om jeg skal gå så langt som til å anbefale kombinasjonen, men det funker i alle fall for meg ;) Minstemann har ikke hatt ubehag, eldstemann følte seg litt klein i går og sov faktisk middag - men er helt fin igjen i dag snakka med ham for et par timer siden. Alle konspirasjonsteoriene rundt vaksina ser jeg på som skremselspropaganda NOE må de jo ha å skrive om - han som døde borte i Sverige var visstnok nylig hjertetransplantert - men du vet, DET er ikke så interessant å slå stort opp...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...